Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Lionel Messi, la odihnă pe o insulă privată - 5.500 de euro pe noapte - Foto

Nimic nu pare să fie prea scump atunci când vine vorba de asul Barcelonei, Lionel Messi.
Sputnik

CHIȘINĂU, 27 iul - Sputnik. Mai bine de zece ani, Messi a fost una dintre stelele incontestabile ale fotbalului mondial, dar, cum anii trec, a devenit tot mai important să îi ofere corpului său odihna cuvenită pentru ca să-și revină după ”actele de eroism” din ultimul sezon și să se pregătească pentru campania pe care o are în față.

Și, dacă se întâmplă să fii atât de bogat ca Messi, poți să faci asta pe o insulă privată exagerat de scumpă, arată RT în ediția sa electronică. 

Asul Barcelonei și al Argentinei a postat o serie de fotografii pe Instagram, cu el și cu familia sa, relaxându-se în Golful Jumbay din Antigua.

Înaintea antrenamentelor din pre-sezonul din Catalonia, Messi, împreună cu soția sa Antonella Roccuzzo și cu cei trei copii, Thiago, Mateo și Ciro, au vizitat o insulă din Caraibe exclusivistă, unde o vilă costă 5.500 de euro pentru o noapte.

Insula unde nu există mașini și care este accesibilă doar pe mare, a avut o listă lungă de celebrități în calitate de oaspeți, printre care Piers Morgan, Paul McCartney, Mariah Carey și Will Smith.

Atașamentul familiei lui Messi față de insulă este evident, de vreme ce aici și-au petrecut luna de miere după ce s-au căsătorit în Argentina, în 2017.