Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Concert la Bălți, dedicat Zilei Victoriei

Înainte de ridicarea cortinei, președintele Republicii Moldova i-a felicitat pe cei prezenți cu ocazia sărbătorii, mulțumindu-le veteranilor pentru eroism și bărbăție.
Sputnik

Chișinău, 9 mai – Sputnik. La Bălți a avut loc un concert festiv dedicat Marii Victorii, organizat sub egida Președintelui Republicii Moldova. În fața locuitorilor orașului a evoluat interpreta rusă Valeria.

Înainte de apariția acesteia pe scenă, președintele Moldovei, Igor Dodon, i-a felicitat pe bălțeni cu prilejul Zilei Victoriei. El le-a mulțumit veteranilor pentru eroism și bărbăție.

”Atmosfera a fost de sărbătoare, - a menționat Dodon pe pagina sa de Facebook. -Trebuie să cinstim această Zi a Victoriei și să purtăm recunoștință strămoșilor noștri care au trecut prin ororile celui mai groaznic război”.

Șeful statului i-a invitat pe toți locuitorii și oaspeții Capitalei să sărbătorească Marea Victorie la concertul care va avea loc la ora 19:00 în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.