Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Trupa "Millenium Band" este gata să spargă tiparele cu o piesă și un videoclip nou

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", membrii "Millenium Band" au dezvăluit detalii interesante despre lansarea unei noi piese alături de o producție video de excepție.
Sputnik
Trupa "Millenium Band" este gata să spargă tiparele cu o piesă și un videoclip nou

În data de 27 martie va avea loc lansarea oficială al noului videoclip și a piesei interpretată de formația "Millenium Band". Noua producție a fost înregistrată în două limbi: română și rusă. Astfel piesa poartă denumirea "Dac-ai ști", iar în limba rusă titlul cântecului este "Холодно".

Pentru prima dată imprimarea și aranjamentul piesei a avut loc la Kiev, Ucraina, iar membrii trupei au rămas foarte mulțumiți și impresionați de profesionalismul băieților care i-au ajutat în acest proces de creație.

"Băieții care ne-au ajutat cu imprimarea și aranjamentul erau tineri, dar foarte profesioniști. Pentru prima dată am stat preț de 14 ore în studiou și nici nu am simțit cum a trecut timpul", a declarat Olga Gorcinschi, violonista și solista trupei.

Mai mult decât atât, formația promite că și noul videoclip va surprinde și va aduce emoții plăcute publicului.

"Unii dintre puținii oameni care au văzut deja videoclipul nu au putut să-și stăpânească lacrimile. Această piesă și videoclip le-a trezit niște emoții naturale, firești și puternice", au menționat membrii trupei.

Membrii formației așteaptă cu nerăbdare lansarea oficială a noii producții și sunt încrezuți că piesa va atinge cele mai sensibile corzi ale sufletului.

"A ieșit un produs atât de aproape de perceperea oamenilor. Am interpretat-o așa precum cum am simțit: simplu și adevărat. Cel mai complicat este să transmiți un mesaj curat din suflet care să pătrundă exact în inimile oamenilor", a subliniat Olga Gorcinschi.

În premieră, în studioul Radio Sputnik Moldova, "Millenium Band" a interpretat un fragment din noua lor melodie pe care-l puteți asculta în interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș