Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Eclipsa totală de Lună din 21 ianuarie 2019: Iată ce nu trebuie să faci astăzi

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie 2019 am avut parte de un fenomen astrologic spectaculos. Este vorba de o eclipsă totală de Lună, care a început la ora 04.36, când luna a intrat în penumbra Pământului. Astrologul Sergiu Sumcă a relatat cum vă poate influența viața acest fenomen și care sunt cele mai afectate zodii.
Sputnik
Eclipsa totală de Lună din 21 ianuarie 2019: Iată ce nu trebuie să faci astăzi

Potrivit astrologului Sergiu Sumcă, astăzi va trebui să faceți față mai multor provocări. Eclipsa de lună se caracterizează printr-un impact interior - se blochează conștientul și se deblochează subconștientul, adică lipsește controlul asupra gândirii noastre, asupra ceea ce spunem și ceea ce facem.

Întrucât Soarele este în semnul zodiacal Vărsător iar luna este în Leu, vor fi afectați nativii din: Vărsător, Leu, Scorpion și Taur.

"În această zi nu se recomandă să semnați contracte și trebuie să fiți foarte atenți la toate actele pe care le completați, fiindcă puteți comite niște greșeli pe care nu se știe dacă le mai puteți corecta vreodată. Nu începeți categoric nimic nou", a subliniat astrologul.

Eclipsele totale de lună îi fac pe fac oamenii mai irascibili. Efectele eclipselor asupra corpului uman sunt mai degrabă de natură psihică decât fizică. Dacă organismul nu are de suferit din punct de vedere fizic, psihicul poate fi influențat în totalitate.

A doua eclipsă de Lună din acest an va fi parțială, se va produce în data de 17 iulie şi va fi vizibilă din țara noastră.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș