Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Crimă odioasă la o stână din Căușeni, ca în "Miorița": Doi baci l-au ucis pe al treilea

Doi ciobani l-au bătut cu pumnii și picioarele pe un al treilea de la o altă stână, după care l-au ucis lovindu-l cu toporul. Apoi corpul neînsuflețit al baciului a fost pus pe o sanie și dus și aruncat într-un șanț.
Sputnik

CHIȘINĂU, 15 ian – Sputnik. Doi ciobani din satul Sălcuța Nouă, raionul Căușeni au omorât un bărbat de 56 de ani, locuitor al satului Cârnățenii Noi.

Asasinul studentului moldovean ucis la Iași va sta până la sfârșitul vieții în închisoare

La ora 07:35 Poliția din Căușeni a fost sesizată de un bărbat de 38 ani din satului Sălcuța Nouă, precum că ar fi depistat într-un canal de scurgere cadavrul unui bărbat.

Polițiștii au stabilit că cei trei consumase băuturi alcoolice împreună. La un moment dat între ei s-a iscat o ceartă și doi dintre cei trei ciobani de la stâna din localitatea Sălcuța Nouă i-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele pe tot corpul ciobanului din Cârnățenii Noi.

Ulterior, unul dintre ciobanii agresori, în vârstă de 32 ani, văzând că victima răsuflă greu a decis să-i aplice o lovitură cu o bărdiță în cap ca să-l omoare.

După ce victima a decedat, bărbatul de 32 ani împreună cu un alt cioban, un bărbat de 35 ani locuitor al satului Baimaclia, raionul Căușeni, au pus cadavrul acestuia pe o sanie și l-au dus la intrare în localitatea Sălcuța Nouă. Ulterior l-au aruncat într-un șanț de pe marginea drumului.

În acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor, iar cele două persoane bănuite sunt reținute pentru 72 ore.