Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

De ce naționala de fotbal a Moldovei nu poate face "minuni"

Debutantul selecționatei Moldovei la fotbal, Constantin Sandu, legitimat la formația Speranța Nisporeni și ofițerul de presă al Federației Moldovenești de Fotbal, Victor Daghi, au făcut o analiză a rezultatelor înregistrate de tricolori în campania preliminară pentru Euro 2020.
Sputnik

Invitații emisiuni au împărtășit emoțiile din vestiarul echipei naționale și au oferit mai multe explicații de ce nu a fost posibilă o calificare în etapa superioară a competiției.

"Sincer să fiu, consider că Moldova nu joacă plictisitor. Noi depunem efort maxim, iar colegii și-au dorit enorm victoria în meciul cu Luxemburg. Pentru mine echipa națională este mai presus deorice", a declarat Constantin Sandu. 

Victor Daghi a făcut o serie de dezvăluiri despre viitorul lui Alexandru Gațcan și motivele pentru care acesta s-a restras la națională. Acesta nu a exclus și varianta ca el să revină la selecționată. 

"Reprezentantul FMF consideră că Moldova are viitor și că mulți fotbaliști ar putea înlocui unii veterani. M-a mirat gestul plăcut făcut de Vitalie Damașcan când și-a cerut scuze față de coechipieri după ce a ratat impardonabil în partida cu San Marino și a complicat viața tricolorilor într-o partidă disputată. Dacă ar fi fost indiferent nu ar fi făcut acest gest" a coinchis Victor Daghi.