Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Serghei Lavrov: Donald Trump este „împiedicat” în normalizarea relațiilor cu Rusia

Tentativele președintelui american, Donald Trump, orientate spre normalizarea relațiilor cu Rusia sunt blocate de cei care susțin o abordare distructivă, susține ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov.
Sputnik

CHIȘINĂU, 20 nov – Sputnik. Orice pași făcuți de președintele SUA, Donald Trump, în direcția îmbunătățirii relațiilor cu Rusia sunt blocați de cei care promovează o abordare distructivă, a declarat ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, în cadrul reuniunii extinse a Consiliului Rus pentru Afaceri Internaționale.

Serghei Lavrov: Între Rusia și Statele Unite se acumulează tot mai multe disensiuni

“Pentru toți este clar că Washingtonul ar putea întreprinde noi acțiuni inadecvate, inclusiv în adresa Rusiei. Orice pași ai președintelui Trump îndreptați spre îmbunătățirea unor canale de comunicare normală cu Moscova pentru rezolvarea celor mai stringente și actuale probleme sunt blocate de cei care și-ar dori continuarea și intensificarea unor abordări distructive față de țara noastră, îmbrățișate de administrația anterioară de la Casa Albă”, a spus Lavrov.

Ministrul a menționat că establishment-ul american, care trăiește cu ideea propriei exclusivități, continuă să includă în lista inamicilor și rivalilor statele care promovează o politică independentă.