Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bătaie crâncenă în stradă: Agresorii luați pe sus de mascați – Video

Un grup de tineri care se băteau în stradă au fost reținuți de oamenii legii și duși la Inspectoratul de Poliție.
Sputnik

CHIȘINĂU, 20 nov – Sputnik. Oamenii legii au intervenit în curtea unul bloc din Capitală pentru a despărți mai mulți indivizi care își împărțeau pumni și picioare. Poliția a fost alertată de niște trecători care au filmat scena de violență.

Doi bărbați au făcut asta în centrul Capitalei: Fapta i-a revoltat pe chișinăuieni - Video
 

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă a Direcției de Poliție Chișinău, în comun cu ofițerul secției Securitate Publică și angajații BPDS “Fulger”.

Ca urmare, persoanele participante la conflict au fost imobilizate, ulterior fiind transportați la Inspectoratul de Poliție pentru stabilirea circumstanțelor.

 În cadrul documentării, forțele de ordine au stabilit identitatea indivizilor care s-au dovedit a fi locuitori ai Capitalei cu vârstele de 25 și 30 de ani. Indivizii sunt documentați prin prisma art. 354 al Codului Contravențional “Huliganism nu prea grav”.