Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ofițerii SIS au dat lovitura în această dimineață. Ce au făcut în raionul Vulcănești

Ofițerii Serviciului de Informații și Securitate au desfășurat, în această dimineață, în raionul Vulcănești, o acțiune specială. La operațiune au participat și angajații poliției din raion.
Sputnik

CHIȘINĂU, 25 sept – Sputnik. Ofițerii Serviciului de Informații și Securitate (SIS) au depistat pe teritoriul raionului Vulcănești mai multe arme și muniții, deținute ilegal. 

Acțiune de amploare SIS - securitatea națională a fost pusă în pericol

Potrivit unui comunicat emis de SIS, în cadrul măsurilor speciale de investigație au fost depistate şi ridicate 350 de cartuşe calibru 5,45 şi un aruncător de grenade,,РПГ 26”.

Ofițerii SIS de comun cu reprezentanţii organelor de resort investighează cazul în vederea elucidării tuturor circumstanţelor, identificării  persoanelor implicate în activitatea infracțională.

În luna august, tot în raza raionului Vulcăneşti, ofiţerii de informaţii au descoperit două mine antipersonal, o grenadă de model F1, o grenadă de model RGD 5, o grenadă RG 42, un bloc TNT cu fitil detonant, 4 capse detonante, un cartuș antitanc, un încărcător pentru pistol mitralieră AK, peste 200 de cartuşe de diferit calibru.

1 / 3
Arme şi muniţii, depistate în sudul ţării
2 / 3
Arme şi muniţii, depistate în sudul ţării
3 / 3
Arme şi muniţii, depistate în sudul ţării