Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini incendiare pe Instagram: Moldovencele care au făcut vara mai toridă

Vara pe rețelele de socializare: cele mai "înrăite" utilizatoare de Instagram din Moldova au bulversat internetul cu poze provocatoare
Sputnik

CHIȘINĂU, 6 iulie — Sputnik. Deși sezonul estival se apropie de final, pe rețelele de socializare apar în continuare noi și noi imagini "fierbinți", care inflamează imaginația internauților. Sputnic Moldova a făcut un top al celor mai populare domnișoare de pe Instagramul moldovenesc.

1. Senzuala Xenia Deli

Cunoscutul model din Moldova, Xenia Deli, care s-a căsătorit anul trecut cu un om de afaceri egiptean, mult mai în vârstă decât ea, este o mare amatoare de călătorii. Vara aceasta ea a ajuns în mai multe țări, iar fotografiile pe care le postează acumulează mii de comentarii și aprecieri. Lucru explicabil, deoarece Xenia are o siluetă de invidiat, pe care nu se sfiește să o demonstreze

2. Provocatoarea Doina Ciobanu

Încântătoarea bloggerița de fashion din Moldova, Doina Ciobanu, își bucură fanii de pe Instagram cu poze picante din Italia.

3. Fermecătoarea Ana Ciorici

Plină de viață, bloggerița Ana Ciorici își delectează abonații cu poze calde din însorita Italie, unde s-a odihnit în această vară. Zâmbetul încântător la Anei a beneficiat de mii de aprecieri și comentarii entuziasmate.

4. Delicata Nicoleta Buru

Și bloggerița Nicoleta Buru a călătorit vara aceasta în Italia. Imaginile încântătoare și delicata Nicoleta au făcut furori pe internet.

5. Încântătoarea Cristina Gheiceanu

Bloggerița din Moldova, Cristina Gheiceanu, și-a delectat fanii cu fotografii din Elveția. Imaginile impresionante și silueta încântătoare a tinerei nu a lăsat pe nimeni indiferent.

6. Atrăgătoarea Mia Beschieri

Pagina de Instagram a unei alte bloggerițe din Moldova, Mia Beschieri, abundă în fotografi din călătoriile întreprinse în această vară Florența, Paris etc.

7. Brianta Natalia Gordienco

Cunoscuta interpretă din Moldova a călătorit vara aceasta în Italia și Franța. Imaginile din vacanță postate de aceasta au beneficiat de o mulțime de aprecieri și comentarii. Natalia Gordienco este însărcinată, iar fotografiile postate de aceasta vădesc clar acest lucru.

8. Seducătoarea Olia Tira

Și interpreta Olia Tira a călătorit mult vara aceasta. Vedeta și-a bucurat fanii cu fotografii din Cipru. Aceasta i-a surprins plăcut cu poze picante în care își demonstrează silueta impecabilă.

 

SocietateRepublica MoldovaȘtiriimaginivarămoldovencefotografii incendiaretoridă