Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Farmecul turismului rustic: Experiența Moldovei, Belarusului și Estoniei

Marți, 19 iunie, ora 11:00, la centrul de presă Sputnik Moldova, va avea loc videoconferința Chișinău – Minsk – Tallinn cu tema: „Turismul rustic: Experiența Moldovei, Belarusului și Estoniei”.
Sputnik

Turismul rustic, numit și etnoturism, și care devine tot mai răspândit în Europa, atrage din ce în ce mai mulți turiști. Cum se dezvoltă infrastructura turismului rustic în Moldova, Belarus și Estonia? Care sunt ofertele operatorilor de turism pe acest segment? Care sunt perspectivele dezvoltării în continuare a turismului rustic? Aceste aspecte, precum și altele ce țin de domeniul respectiv, vor constitui tema discuției la care vor participa:
La Chișinău:
— Viorel MIRON, președintele Asociației de Dezvoltare a Turismului în Moldova;
— Svetlana LAZARI, președintele Asociației Naționale a Turismului Rural, Ecologic și Cultural.
La Minsk:
— Dmitri MOROZOV, președintele Comitetului pentru Excursii și Servicii de Transport al Uniunii Republicane a Industriei Turismului;
— Dmitri SKVORCEVSKI, vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Uniunii Republicane a Industriei Turismului.
La Tallinn:
— Raili MENGEL, președintele consiliului, director executiv al ONG „Turismul rural al Estoniei";
— Mart REIMANN, profesor la Universitatea din Tallinn, om de afaceri în domeniul turismului rural, activist al ecoturismului în Estonia.
Acreditare:
E-mail: presscentre@sputnik.md
Tel.: 079900003.
Videoconferința se va desfășura la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova, pe adresa: bd. Ștefan cel mare, 202, et. 4.