Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Iată cum l-a felicitat Dodon pe Trump cu ocazia zilei de naștere

Liderul moldovean l-a felicitat pe președintele american cu ocazia zilei de naștere - ce a declarat Igor Dodon despre relațiile moldo-americane.
Sputnik

CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, cu prilejul zilei de naștere.

"În acest context aniversar, țin să reconfirm importanța pe care o acordă Republica Moldova aprofundării parteneriatului moldo-american", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

El a subliniat de asemenea disponibilitatea țării noastre de a consolida colaborarea bilaterală cu Statele Unite ale Americii "în toate domeniile prioritare, spre beneficiul ambelor noastre popoare și în spiritul colaborării reciproc avantajoase".

"Dorindu-Vă sănătate, bucurii, viață îndelungată și mult spor în activitatea Dumneavoastră de mare responsabilitate, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații", a menționat Dodon în mesajul său.

Trump a împlinit joi vârsta de 72 de ani. El este cea mai vârstnică persoană care a fost aleasă vreo dată în funcția de președinte al SUA. La momentul alegerii sale, Trump avea vârsta de 70 de ani.