Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția face prăpăd pe strada Calea Ieșilor din Capitală – Iată ce au pățit zeci de șoferi

Poliția face prăpăd pe strada Calea Ieșilor din Chișinău: împarte amenzi în stânga și în dreapta din cauza unui autobuz electric.
Sputnik

CHIȘINĂU, 24 mai — Sputnik. Șoferii care au avut imprudența să parcheze în stația terminus a liniei E, pe care circulă primul autobuz electric din Capitală, au fost amendați de către polițiști. Fotograful Sputnik Moldova a surprins momentul în care oamenii legii îi amendează pe șoferii care, parcând neregulamentar, au îngrădit accesul autobuzului electric la panoul de alimentare cu energie electrică.

Неправильная парковка мешает электрической самоходке белорусского производства

Vom remarca că respectivii șoferi au parcat în respectivul loc deși acest lucru este interzis clar de semnul rutier de pe stâlp și de marcajul stradal.

Неправильная парковка мешает электрической самоходке белорусского производства

Amintim că Primăria municipiului Chișinău a lansat, în data de 18 mai, pe străzile municipale, primul autobuz electric sau cum îl numesc autoritățile — electrobuz. Autobuzul cu remorcă a fost adusă din Republica Belarus, fiind construit la Uzina „Belkommunmash" din Minsk. Ea va circula, timp de o lună de zile, cu titlu de experiment, pe linia special „E": Având prima stație și stația terminus Parcul Alunelul și Gara Chişinău. Electrobuzul circulă tur pe străzile Calea Ieşilor — bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt — bulevardul Constantin Negruzzi — bulevardul Iurie Gagarin şi retur invers.

Неправильная парковка мешает электрической самоходке белорусского производства