Sport

Pavel Cebanu: Politicul s-a implicat prea mult în fotbal

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu, este de părere că politicul se amestecă exagerat de mult în treburile interne ale organizațiilor mondiale de profil și nu exclude posibilitatea ca ediția din acest an a Campionatului Mondial să fie amânată sau desfășurată într-o altă țară.
Sputnik
Pavel Cebanu:"Nu se știe dacă Campionatul Mondial va fi organizat în Rusia"

 

Într-un interviu acordat în exclusivitate studioului radio Sputnik Moldova, președintele Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Pavel Cebanu, care este și prim-vicepreședinte al Comitetului Fotbalistic al UEFA, spune că actuala ediție a Cupei Mondiale de Fotbal ar putea să nu aibă loc în Rusia. "Politica mereu s-a amestecat în lumea fotbalului doar că de această dată se observă cu ochiul liber. Uitați-vă ce se întâmplă pe arena internațională. Nu mai poți fi sigur de nimic", a declarat Pavel Cebanu.

De asemenea președintele FMF și-a exprimat dorința ca cel mai grandios eveniment fotbalistic programat în această vară să se desfășoare așa cum a fost stabilit, în Rusia.

"FIFA este o organizație care se bucură de mare credibilitate în lume și ceea ce promite face. Eu sper din suflet că a mai rămas un lucru frumos în această lume, fotbalul. În caz contrar despre ce să mai vorbim? Despre războaie?" adăugat șeful FMF.