Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii șocante despre femeia strangulată și aruncată la gunoi de fostul soț

Au apărut noi informații despre femeia strangulată și apoi aruncată la gunoi de fostul soț.
Sputnik

CHIȘINĂU, 15 mart – Sputnik. Bărbatul care și-a strangulat fosta soție, după care a aruncat-o la un tomberon de gunoi a fost angajat al Poliției de Frontieră, în perioada anilor 2007-2013. 

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a declarat pentru Sputnik Moldova că acesta era angajat la Postul de Frontieră Leușeni și a fost eliberat din funcție acum cinci ani în urma unei sancțiuni disciplinare. 

Chikatilo de Moldova a fost prins. Tânăra secționată a fost identificată

Și femeia omorâtă a fost angajată a Poliției de Frontieră, între anii 2011-2013, în calitate de inspector al Postului de Frontieră de la Leușeni. Tânăra s-a concediat cu cinci ani în urmă din proprie inițiativă. 

Ulterior, aceasta a lucrat în cadrul unei unități a Armatei Naționale. Ofițerul de presă al Ministerului Apărării, Diana Grădinaru, a precizat pentru Sputnik că femeia a activat în această unitate pe parcursul anului 2016. 

În dimineața zilei de 13 martie, un măturător a găsit cadavrul unei femei ascuns într-o geantă legată cu bandă adezivă într-un tomberon. Trupul femeii era secționat în câteva bucăți. Scena desprinsă din filmele de groază se petrecea în curtea unui bloc din sectorul Buiucani al Capitalei.

Criminalul a fost prins a doua zi de poliție. Acesta s-a dovedit a fi fostul soț al femeii. Poliția Republicii Moldova nu oferă multe detalii, dar anunță că acesta a fost reținut și că el și-a recunoscut vina. Oamenii legii nu spus nimic nici despre motivul oribilei crimei.

Un cadavru secționat a fost găsit pe o stradă din Chișinău. Primele imagini>>>

Potrivit polițiștilor, crima a avut loc pe data de 9 martie. Bărbatul a strangulat-o pe tânără cu un prosop. Trupul acesteia a fost ținut în casă câteva zile după care a fost aruncat într-un tomberon de gunoi, în data de 13 martie.

Poliția Națională anunță că va reveni cu mai multe detalii la acest subiect.