Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Svetlana Manuil, despre dragostea și pasiunea pentru cultura și limba franceză

În fiecare an, în luna martie, este organizat Festivalul-Concurs Național al Cântecului Francofon "Chantons, amis!". În anul 2018 acesta a ajuns la cea de-a XV-a ediție.
Sputnik
Svetlana Manuil despre dragostea și pasiunea pentru cultura și limba franceză

Svetlana Manuil — o doamnă deosebită, cu o carieră frumoasă, o profesoară extraordinară, care face parte din Asociaţia Profesorilor de Limba Franceză din Republica Moldova, o fire artistică, care a organizat mai multe concursuri de interpretare vocală. Ea a povestit în cadrul unei emisiuni realizate în studioul de radio Sputnik Moldova de unde a venit pasiunea și motivația de a organiza Festivalului de Cântec Francez.

De asemenea, organizatoarea a menționat că interpreții: Tatiana Heghea, Ana Cernicova, Diana Staver, Carolina Gorun, Kătălina Rusu, El Radu, Lidia Isac, Nicoleta Nucă, Eva Timuș și Ana Munteanu au evoluat și s-au afirmat de-a lungul anilor prin intermediul Festivalului Cântecului Francofon "Chantons, amis!".

Este de remarcat faptul că Svetlana Manuil trăiește o poveste de dragoste materializată în peste 40 de ani de căsătorie și, cu această ocazie, în cadrul interviului a oferit rețeta unei căsnicii longevive.

Mai multe detalii, aflați în interviul de mai sus.

Autor: Valeria Fortuna