Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ramona Gabor, ipoteză șoc despre cauza omorului actriței și modelului din Moldova

Ramona Gabor a povestit despre prietena sa cu modelul Anastasia Cecati, ucisă acum câteva zile de propriul soț
Sputnik

CHIȘINĂU, 21 feb — Sputnik. Moartea moldovencei Anastasiei Cecati, actriță și model de succes, ucisă cu sânge rece de propriul soț, i-a șocat pe cei care au cunoscut-o, inclusiv pe una dintre prietenele sale, Ramona Gabor.

Aceasta a povestit la postul Antena Stars că a cunoscut-o acum șase ani și au devenit prietene foarte apropiate, locuind un timp împreună în Dubai.

„A fost o fată cu un suflet mare, foarte dulce, dădea sfaturi extraordinare. Și această tragedie a întristat pe foarte multă lume. Am primit mesaje de la prieteni comuni din Dubai care nu știau ce s-a întâmplat. Este șocant, nu știu cum i s-a întâmplat ei așa ceva. Nu am auzit niciodată să aibă probleme în relație, era foarte fericită cu el, a renunțat la viața din Dubai, o prietenă bună a vorbit cu ea cu câteva zile înainte să nască", a povestit Ramona reporterului Antena Stars.

Ea spune că nu a reușit să-l cunoască personal pe soțul Anastasiei, însă își amintește că actrița era încântată atunci când l-a cunoscut.

"Nu l-am cunoscut pe soţul ei, dar ştiu că el e doctor, iar ea era foarte încântată când l-a cunoscut. S-a rugat foarte mult la Dumnezeu şi El i l-a scos în cale", a declarat Ramona, adăugând că Anastasia "era o fată extraordinară, calmă, dulce, toată lumea o iubea. A avut o relaţie strânsă cu mama ei."

Moldoveanca ucisă de soț era model „Playboy” și „GQ”

„Încă nu conştientizez. E şocant pentru toată lumea", a conchis ea.

Ramona Gabor lansează, printre rânduri, ipoteza cauzei tragediei — gelozia.

„Probabil gelozia te face să fii orb în dragoste şi este o boală. Oricând vedeţi că e ceva ieşit din comun și bărbatul nu vă respectă e un semnal de alarmă și încercați să vă croiţi un alt drum. E ceva inacceptabil. Să nu permiţi nimănui să te lovească cu nici o palmă”, a spus vedeta.

Actrița Anastasia Cecati, devenită cunoscută în România pentru rolul în serialul "Las Fierbinți", a fost ucisă cu o lovitură de cuțit în gât, pe 19 februarie, în apartamentul său din Chișinău.

Asasinul s-a dovedit a fi propriul ei soț, Alexei Mitachi, un medic stomatolog, care ulterior și-a pus capătul zilelor, aruncându-se de la etajul șapte. Anastasia era mama unui copul de trei săptămâni.