Accidente

Un șofer din Moldova a provocat un accident mortal în România

Tragedia s-a produs în apropierea unei localități din județul Vaslui, pe Drumul European 581, care face legătura cu vama Albița
Sputnik

CHIȘINĂU, 31 ian — Sputnik. Un bărbat în vârstă de 38 de ani, care se deplasa pe marginea carosabilului, a fost accidentat mortal de un șofer din Republica Moldova. Accidentul s-a produs luni seara, pe raza comunei Banca, județul Vaslui, scrie publicația vremeanoua.ro.

O echipa operativă a Poliției din municipiul Bârlad s-a deplasată pentru cercetări la fața locului. Potrivit polițiștilor, conducătorul auto, un bărbat de 41 de ani din Republica Moldova, conducea autoturismul pe Drumul European 581, pe raza localității Strâmtura, comuna Banca, din direcția Vaslui către Bârlad. La un moment dat, acesta a accidentat un alt bărbat de 38 de ani care se deplasa pe partea dreaptă a carosabilului, ducând alături o bicicletă.

Trei moldoveni au decedați într-un grav accident produs în Rusia: Detalii

După efectuarea manevrelor de resuscitare, cadrele medicale venite la locul accidentului au declarat decesul victimei.

Potrivit sursei, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de "ucidere din culpă".

Se pare ca bărbatul omorât în urma accidentului ar fi fost băut, aspect care va fi relevat în urma analizelor efectuate de medicii legiști.