Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Va apărea volumul II al Cărții de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova

Denis Roșca, cel care a scris Cartea de Aur a Basarabiei dar și a Republicii Moldova, spune că a început să scrie și cel de-al doilea volumul al lucrării
Sputnik
Va apărea volumul II al Cărții de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova

Dezvăluirea a fost făcută într-un interviu acordat pentru studioul de radio Sputnik Moldova.

Cartea de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova a adunat peste 1800 de biografii ale oamenilor născuți la noi, sau care au rădăcini basarabene și care s-au făcut remarcați prin realizările lor.

Autorul acestei lucrări, Denis Roșca, spune că lucrează la cel de-al doilea volum. Acesta a declarat pentru Sputnik Moldova că acum încearcă să adune mai mulți oameni care s-au făcut remarcați prin realizările lor științifice.

Cât despre primul volum al Cărții de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova, aceasta urmează să fie tradus în limba italiană și tipărită versiunea engleză, care deja a fost scrisă. Mai mult, Denis Roșca a spus că, împreună cu mai mulți colegi de-ai săi, a realizat și un filmuleț despre cele mai notorii personalități ale Republicii Moldova, care urmează să fie lansat în cel mai scurt timp.

Autor: Vasile Dosca