Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Tanya Tudor, medic-cardiolog, EL Radu, producător, sociologul și bibliograful Nicolae Schițco, interpretul de muzică ușoară Ionel Istrati, bucătarul Emilia Hârtie
În preajma sărbătorilor de iarnă, lumea mondenă muzicală s-a mai îmbogățit cu un nume muzical foarte sonor – Tanya Tudor (Tatiana Rotaru). Cunoscută de public drept un medic cardiolog cu experiență, aflăm de la Tanya Tudor și de la producătorul ei, EL Radu detalii despre piesă și noul ei videoclip.
Recent, a văzut lumina tiparului o carte de maxime, cugetări și reflecții, întitulată ”Bulgări”, semnată de editorul, publicistul, poetul, sociologul și bibliograful Nicolae Schițco. Îl avem în legătură directă pe Nicolae Schițco, Om Emerit al Moldovei.
Mâine își va sărbători ziua de naștere interpretul de muzică ușoară Ionel Istrati, care recent s-a întors de la Moscova. Ce a făcut în capitala Rusiei și cât de plin de provocări a fost acest an pentru el aflăm în această dimineață.
La rubrica ”Rețetele Emiliei” o nouă rețetă de post marca bucătarului Emilia Hârtie.
Fluxul de știri
0