Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Emisiunea”Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă și Andrei Porubin

Abonare
Emisiunea”Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă și Andrei Porubin
Vorbim că tot ce e mai bun e pentru copii... copii sunt viitorul nostru..., dar, în esenţă nu prea facem mare lucru pentru copii noştri... Care sunt situaţiile cele mai dificile cu care se confruntă părinţii ce au copii de grădiniţă discutăm cu Ala Revenco, fondatoarea Asociației "Părinți Solidari".
Va fi în acest an la Moscova Festivalul „Звездный Путь”, organizat de artistul emerit din Rusia, Bedros Kirkorov şi la care unul dintre organizatori este Eugenia Ursu, preşedinta Asociaţiei „Moldova şi Minorităţile sale”, un proiect de succes, iar unul dintre participanţii din Moldova, în anul 2018 a luat Premiul Mare, ne spune Eugenia Ursu. Vorbim în emisiune şi despre ecourile Forumului Artiştilor de film „Мы все вместе”, directorul căruia este cunoscutul regizor Sahnazarov, la care Eugenia Ursu a luat parte.
În data de 20 septembrie este marcată Ziua Porţilor Deschise, o iniţiativă a Consiliului Europei, zi în care toate muzeele se pot vizita fără taxe. Cum este în Moldova şi cât de populare sunt muzeele noastre discutăm cu reprezentanţii acestor instituţii.
Fluxul de știri
0