Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: rectorul Academiei de Studii Economice, Grigore Belostecinic, psihologul și numerologul Ala Andon, Diana Crudu, antreprenor.
TÂRGUL CULORILOR ȘI AL BUNĂTĂȚILOR DIN PARCUL «ALUNELUL». Invitata noastră, antreprenoarea Diana Crudu afirmă “Este o acțiune menită de a încuraja oamenii să consume ceea ce creștem local”. Pictorul și fotograful Iurie Răileanu a creat un muzeu inedit în Republica Moldova,- Muzeul Casa Florilor. Despre această idee pe care a purtat-o în gând mai mulți ani ne vorbește chiar autorul și realizatorul acestui proiect. Despre potențialul financiar al persoanelor în concordanță cu ziua, luna și anul când se nasc, care sunt oportunitățile și care sunt riscurile discutăm cu psihologul și numerologul Ala Andon. ADMITEREA 2021. Cum va fi în acest an admiterea la Universitatea de Stat, care sunt oportunitățile studenților care studiază aici aflăm de la rectorul Academiei de Studii Economice, Grigore Belostecinic.
Fluxul de știri
0