Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Schimbare radicală a vremii - prognoza meteo pentru 20 ianuarie

© Sputnik / Yana ZaharovaApus
Apus - Sputnik Moldova
Abonare
Vremea se încălzește brusc. De la temperaturi de -8 grade ziua, ajungem la +1 grad. Meteorologii anunță că precipitații nu vor cădea, iar izolat va fi ceață slabă.

CHIȘINĂU 20 ian - Sputnik. Meteorologii prognozează cer variabil, fără precipitații. Miercuri, 20 ianuarie, presiunea atmosferică va fi normală, izolat va fi ceață slabă și se va forma ghețuș. Temperaturile vor ajunge până la două grade cu plus, iar vântul va sufla dinspre sud-est, de la slab la moderat. 

Mercurul din termometre va urca până la -3..0 grade Celsius în nord, -2..+1 grade în centru și -1..+2 grade în sud. În Capitală termometrele vor indica -2..0°С.

© Screenshot / Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru 20 - 26 ianuarie
Schimbare radicală a vremii - prognoza meteo pentru 20 ianuarie - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 20 - 26 ianuarie

Pentru 21 ianuarie meteorologii anunță schimbări neesențiale, iar precipitații nu vor cădea. 

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în data de 20 ianuarie 1948 a fost înregistrată temperatura de +12,6 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 20 ianuarie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Valoarea minimă din această zi a fost înregistrată în anul 1963 și era de -28,4 grade Celsius. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0