Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sandu: Voi depune eforturi pentru o relație bună cu Rusia

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de președinte al Republicii Moldova și-a prezentat astăzi cele zece priorități, în cazul în care va câștiga alegerile.

CHIȘINĂU, 9 nov – Sputnik. Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, a declarat în cadrul unui briefing de presă că se va concentra pe restabilirea relațiilor cu Rusia dacă va câștiga alegerile prezidențiale.

Maia Sandu  - Sputnik Moldova
S-a răzgândit! Sandu nu va mai participa la dezbateri cu Dodon

„Voi depune toate eforturile diplomatice și politice pentru a avea o relație bună cu Federația Rusă în baza intereselor naționale și nu în baza intereselor personale. Avem o agendă plină, care include asigurarea condițiilor pentru cetățenii care lucrează în Federația Rusă, dar și rezolvarea problemelor legate sistemul de protecție socială”, a declarat Sandu.

Aceasta a mai spus că ar trebui să se găsească soluții durabile pentru deschiderea exporturilor către Federația Rusă. Liderul PAS consideră că este necesar un dialog serios și consecvent cu privire la soluționarea conflictului transnistrean cu implicarea tuturor partenerilor internaționali.

Maia Sandu a mai spus că nu va participa la dezbaterilor electorale cu Igor Dodon, înainte de turul doi al alegerilor. Turul doi de scrutin va avea loc pe 15 noiembrie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0