Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoze meteo: Iată în ce regiuni ale țării va ploua cu descărcări electrice

© Sputnik / Evghenii PanasencoПарк Валя Морилор
Парк Валя Морилор - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii anunță că astăzi maximele vor ajunge la 31 de grade Celsius. În același timp, în nordul și centrul țării ar putea să cadă ploi cu descărcări electrice.

CHIȘINĂU, 31 iul - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că astăzi vom avea temperaturi ridicate, dar și ploi în inele regiuni. În nordul țării, temperaturile vor varia între 24 și 28  de grade. La fel, aici vor cădea precipitații cu descărcări electrice. În centru, maximele vor fi de 31 de grade, iar la sud termometrele vor indica între 29 și 32 de grade Celsius. 

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru următoarele zile
Prognoze meteo: Iată în ce regiuni ale țării va ploua cu descărcări electrice - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele zile

Vântul va sufla din nord-vest, cu o viteză de până la 7 metri pe secundă. Presiunea atmosferică va fi normală. Totodată, până în data de 8 august este în vigoare codul galben de pericol de incendiu. Oamenii sunt îndemnați să nu utilizeze focul în preajma spațiilor forestiere și a lanurilor de cereale, să evite scăldatul în locurile neautorizate și să nu consume băuturi alcoolice la scăldat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0