Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin şi Dumitru Chitoroagă

Abonare
Cum alegem corect jucăriile pentru copii, care sunt avantajele și dezavantajele unui festival online, dar și care este situația copiilor din centrele de plasament, aflați la Sputnik Matinal.

După o perioadă îndelungată se redeschid centrele comerciale. Cum alegem jucăriile pentru copii. Interviu cu Serghei Lelic, directorul Centrului Naţional pentru Protecţia Intereselor Economice ale Conumatorilor.

Festivalurile online au devenit un trend, care sunt avantajele și dezavantajele unui jurat, dar și a unui participant la concurs, în noile condiții, aflăm de la Eugenia Uru, preşedinta Asociaţiei “Moldova şi Minorităţile Sale”, care în această perioadă a fost membru al juriului la 2 Fetivaluri internaţionale desfăşurate on-line.

Despre copii din centrele de plasament temporar, lacunele din legislație, dar și de ce minorii aleg să fugă de acasă, dar și din centrele de plasament, aflăm de la Vadim Dimitrenco, manager al Centrului de Asistenţă Specializată şi Plasament Temporar ”Încredere” din orașul Ştefan – Vodă. 

Fluxul de știri
0