Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cât au ajuns să coste euro și dolarul: Cursul valutar BNM pentru 16 aprilie

© Sputnik / Miroslav RotariОбмен валюты
Обмен валюты - Sputnik Moldova
Abonare
Leul se apreciază zilnic de la începutul acestei săptămâni în raport cu principalele valute de referință. Dolarul a mai pierdut 9 bani în cotații de miercuri până joi, în timp ce prețul euro a scăzut cu 17 bani.

CHIȘINĂU, 16 apr – Sputnik. La cursul valutar al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) pentru joi, 16 aprilie, un dolar american echivalează cu 17,76 lei, un euro – cu 19,37 lei, o hrivnă ucraineană – cu 65 de bani, un leu românesc – cu 4,00 lei moldovenești, o rublă rusească – cu 24 de bani.

© Photo : Banca Națională a MoldoveiCursul valutar BNM pentru 16 aprilie
Cât au ajuns să coste euro și dolarul: Cursul valutar BNM pentru 16 aprilie - Sputnik Moldova
Cursul valutar BNM pentru 16 aprilie

De miercuri până joi, dolarul a pierdut 9 bani în cotațiile BNM, iar prețul euro a scăzut cu 17 bani. Leul românesc s-a ieftinit cu 4 bani, hrivna ucraineană – cu un ban. Și cotația rublei rusești are un trend descendent, dar a rămas la nivelul anterior.

Fluctuațiile de pe piața valutară a Republicii Moldova sunt determinate de cotația euro - dolar pe plan mondial, dar și de raportul dintre cererea și oferta de valută pe piața internă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0