Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mascații s-au pornit să-l rețină pe fostul deputat Constantin Țuțu

© Sputnik / Евгений ПанасенкоПарламент Молдовы
Парламент Молдовы - Sputnik Moldova
Abonare
Constantin Țuțu se află la punctul vamal Leușeni, iar ofițerii CNA ar putea să-l rețină din clipă în clipă. Fostul deputat democrat este căutat de Interpol.

CHIȘINĂU, 27 mart - Sputnik. Fostul deputat al Partidului Democrat Constantin Țuțu urmează să fie reținut de CNA.

Ofițerul de presă al Centrului Național Anticorupție, Angela Starinschi, a declarat pentru Sputnik Moldova că Țuțu este la intrarea în Republica Moldova, la punctul vamal Leușeni.

Задержание - Sputnik Moldova
Societate
Inspector vamal reținut de CNA: Iată de ce este suspectat

Potrivit sursei citate, Poliția de Frontieră a solicitat intervenția mascaților, iar în prezent ofițerii CNA se deplasează la această chemare. Starinschi a declarat că va reveni cu informații pentru presă la acest subiect.

Constantin Țuțu este căutat de Interpol din data de 9 decembrie 2019, la solicitarea Procuraturii Anticorupție, după ce pe numele lui a fost pornită o cauză penală pe faptul îmbogățirii ilicite în perioada 2014-2018.

Recent, dosarul în care figurează fostul deputat democrat Constantin Țuțu, alături de alți trei sportivi cercetați pentru omorul lui Alexei Veretca în codrii Orheiului, a fost trimis la rejudecare de către Curtea Supremă de Justiție.

Fluxul de știri
0