Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alimentele pe care trebuie să le consumați pentru a avea o sănătate de fier

© Sputnik / Miroslav RotariVlad Sainciuc
Vlad Sainciuc - Sputnik Moldova
Abonare
Alimente minune: Sfaturile unuia dintre cei mai cunoscuți experți în medicină naturistă pentru ca să-ți întărești sistemul imunitar în perioada rece a anului.
Alimentele pe care trebuie să le consumați pentru a avea o sănătate de fier

Unul dintre cei mai cunoscuți experți în medicină naturistă, Vlad Sainciuc, susține că ceapa și usturoiul sunt considerate cele mai bune antibiotice naturale.

Vlad Sainciuc, a precizat că pentru a preveni răceala trebuie să consumați cât mai frecvent ceapă și usturoi. Totuși și acestea trebuie consumate după consultația medicului specialist sau medicului de familie, pentru că, pe lângă faptul că au multe beneficii acestea pot dăuna unor persoane în cazul în care nu respectă niște condiții.

Сvas - Sputnik Moldova
Incredibil: Cvasul, remediu naturist împotriva bolilor de stomac

"Spre exemplu, usturoiul provoacă dureri de inimă dacă îl consumi cu o oră sau două ore înainte de somn. Dacă e să ne referim și la urzicile care apar în sezonul primăverii, acestea nu sunt recomandate dacă aveți probleme cu rinichii. De aceea, consultați un medic care să vă ghideze și să vă stabilească un program special pentru a consuma aceste produse", a explicat Sainciuc.

Mai mult decât atât, pentru întărirea sistemului imunitar trebuie să consumați cât mai frecvent fructe și legume autohtone. Totodată, nu uitați să consumați 2-3 porții de pește pe săptămână, în cadrul unei alimentații echilibrate.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0