Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce planuri ai pentru acest weekend? Participă la un maraton de caritate – detalii

© Sputnik / Miroslav RotariAdriana Rotaru
Adriana Rotaru - Sputnik Moldova
Abonare
Luna octombrie este luna dedicată prevenției cancerului la sân. Alătură-te unei curse de solidaritate pentru a-i susține pe cei care duc lupta cu această boală crâncenă în Republica Moldova și de a reaminti că cel mai bun tratament este prevenția și informarea corectă.
Ce planuri ai pentru acest weekend? Participă la un maraton de caritate – detalii

Larisa Sofroni - Sputnik Moldova
Mamolog: Țineți sub control hormonii și veți preveni cancerul de sân
Pe 6 octombrie, la ora 10:00, în Parcul Valea Morilor din Capitală, se va desfășura cea de-a 4-a ediție a maratonului de caritate și prima ediție RACE for the CURE, organizată de către grupul de inițiativă Run Pink Moldova. Echipa Run Pink Moldova face parte din cursa internațională RACE FOR THE CURE - cel mai mare eveniment de educație și strângere de fonduri pentru cancerul de sân din lume.

CATEGORII CURSĂ:

•   Alergare 5 km - pentru profesioniști și amatori

•   Alergare 2,5 km - pentru amatori

•   Fitness Walk 5 km - plimbare la pas rapid (jogging)  

•   Fun Walk 2,5 km– plimbare la pas ușor

Astfel, în această duminică sunt invitați toți doritorii de a participa la o cursă de solidaritate. Din banii pentru procurarea biletelor vor fi achiziționate lucruri necesare femeilor care suferă de cancer mamar: peruci din păr natural, proteze mamare, ș.a.

"Nu este un maraton de rezistență este o cursă de solidaritate pentru a demonstra acestor femei că suntem alături și nu suntem indiferenți", a subliniat fondatorul Run Pink Moldova, Adriana Rotaru.

Biletele pot fi procurate online sau chiar la locul desfășurării evenimentului. 

Fluxul de știri
0