Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii cu privire la perchezițiile de la Fisc: Persoane reținute

© Sputnik / Сергей Венявский / Accesați arhiva multimediaАрест
Арест - Sputnik Moldova
Abonare
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale a oferit detalii în cazul operațiunii de la Serviciul Fiscal de Stat.

CHIȘINĂU, 19 mart – Sputnik. În urma perchezițiilor desfășurate marți la Serviciul Fiscal de Stat au fost reținute două persoane, una dintre care este angajat al Fiscului, a declarat pentru Sputnik șeful adjunct al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale, Vitalie Busuioc.

”Se desfășoară percheziții. Deocamdată, în cadrul dosarului au fost reținute două persoane, una dintre care este angajat al Serviciului Fiscal. Din câte știu, este vorba de un inspector”, a precizat interlocutorul.

Potrivit acestuia, investigația procurorilor are loc în cadrul unui dosar de evaziune fiscală și escrocherie. Ar fi vorba de mai multe milioane de lei.

Amintim că ofițerii PCCOCS au descins marți la Serviciul Fiscal de Stat unde au desfășurat percheziții în cadrul unui dosar de corupție. Operațiunea se desfășoară cu participarea ofițerilor Serviciului de Informare și Securitate (SIS).

Fluxul de știri
0