Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Valeriu Rașcu: Oamenii mă inspiră să creez filmulețe virale - Video

Abonare
Protagonistul filmulețelor de la Banca de Bancuri, Valeriu Rașcu, a vorbit în exclusivitateam pentru Sputnik Moldova despre proiectul pe care l-a lansat acum doi ani și cum reușește să se mențină în top.

CHIȘINĂU, 4 dec – Sputnik. Valeriu Rașcu s-a făcut remarcat în spațiul public după ce a lansat proiectul ”Banca de Bancuri”. Nu s-ar fi gândit niciodată că filmulețele pe care avea să le realizeze vor prinde atât de bine la public. În cei doi ani de activitatea a reușit să adune o comunitate pe Facebook de 208 822 de oameni. Valeriu se bucură acum de popularitate și spune că a lăsat jobul pe care îl avea anterior pentru a se dedica proiectului.

”Îmi doream de mult timp să lansez un proiect umoristic, dar nu aveam destul curaj. Cu doi ani în urmă nu m-aș fi gândit că viața mea se va schimba atât de mult. Este evident că succesul nu apare peste noapte și a fost nevoie de multă muncă pentru a crea ceva inedit și interesant pentru public”, a declarat Valeriu pentru Sputnik Moldova.  

Valeriu se inspiră din întâmplările reale din viața de zi cu zi. Chiar și denumirea proiectului ”Banca de Bancuri” a apărut în contextul în care sistemul bancar din Moldova a avut de suferit.

Atunci protagonistul nostru a decis că trebuie să adune tot felul de situații amuzante într-o ”bancă” a umorului.  

”Poporul nostru este unul deosebit și anume el mă inspiră să creez un content viral. Oamenii se regăsesc în filmulețele pe care le realizăm și nu ezită să distribuie ceea ce le place”, a mai declarat Valeriu.

Valeriu spune că nu și-a pus drept scop să obțină bani din activitatea pe care o are, dar, cu timpul, i s-au făcut mai multe oferte. Acest lucru l-a motivat să-și mărească echipa și să investească bani pentru a obține un produs mai bun.

”Nu pot să zic că câștig extrem de mulți bani din această activitate. Publicitatea prin intermediul vloggerilor nu prea este dezvoltată în țara noastră. Cel mai mare onorariu a fost cu trei zerouri”, a mai spus Valeriu.

Cel mai popular filmuleț realizat de el a reușit să adune pe Youtube un milion de vizualizări.

Valeriu spune că uneori trebuie să ne ascultăm inima și să facem ceea ce ne aduce plăcere, doar așa putem să creăm lucruri inedite.

”Eu am avut noroc să am mereu în jurul meu oameni care m-au susținut și încurajat. Aici vorbesc de soția mea și fratele meu. Aș vrea să cred că și părinții mei sun mândri de mine de acolo de sus”, a mai declarat Valeriu.

Fluxul de știri
0